team-work-200Välkomna till GADD Tandläkare

På GADD jobbar vi i ” Solo Group ” vilket innebär att vi jobbar i team från tidigt på morgonen kl 06.00 till kl 14.00 då vårt nästa team tar vid och jobbar till kl 18.20. Varje team består av tandläkare, tandsköterskor och tandhygienister. Vi på GADD tycker att detta är ett bra sätt att vara tillgängliga över så många timmar som det bara är möjligt. Allt för att du som patient ska kunna komma på tider som passar dig.

vi-hjalper-digEtt vänligt mottagande

Att besöka tandläkaren är något som de flesta gör regelbundet. Trots det kan många känna en viss oro inför besöket. För att du som patient ska få en så bra upplevelse som möjligt har vi här samlat några saker som kan vara bra att tänka på. När du kommer till kliniken tas du omedelbart omhand av vår personal och behöver aldrig känna dig ensam i ett behandlingsrum oavsett vilken typ av behandling som väntar. På GADD jobbar vi gärna med tandvårdsrädda patienter.

att-tanka-pa-200Innan du besöker tandläkaren

Många känner obehag och rädsla för att gå till tandläkaren, berätta för ditt tandläkarteam att du känner obehag så gör de allt för att ditt besök ska bli behagligt. Glöm inte att de är till för dig och vill att du ska uppleva besöket positivt. Fråga vad behandlingen kommer kosta och vilken betalningsrutin som gäller. Vi ser helst att du betalar med kort. Om du skulle behöva finansiering erbjuder vi på Praktikertjänst Tandvårdskonto™. Skriv gärna ner frågor du har innan besöket så att du inte glömmer bort något viktigt du vill ta upp.

Bastandvård

Bastandvård är vanlig tandvård i form av förebyggande tandvård, regelbundna undersökningar, lagningar, rotbehandlingar och tandutdragningar.

Tandvårdskonto

Ibland kan man behöva hjälp med finansiering för sin tandvårdsbehandling. Hos oss i team Thomas kan du ansöka om tandvårdskonto via Praktikertjänst. Blanketten och mer information får du av oss vid besöket eller innan vid förfrågan. Du kan även öppna ett Tandvårdskonto™ som är ett klokt sätt att spara för tandläkarbesöket. Hos oss får du också riktigt bra ränta. Du får med automatik en kredit på 7 000 kronor att nyttja vid behov. Du kan också låna högre belopp. Mer information hittar du här.

Garantier

Vi lämnar 2 års garanti på kronor, broar och titanskruvar
Vi lämnar 1 års garanti på löstagbara proteser.
Vi lämnar 1 års garanti på fyllningar.


Operationer

På GADD utför vårt team vanlig tandvård men vi utför även operationer, tandkirurgi och implantat där vi valt att jobba med det ledande Schweiziska märket ”Straumann” som erbjuder noggrant utforskade och vetenskapligt beprövade lösningar för såväl dagens som framtidens patienter.


Tandblekning

Vill du ha vitare tänder? Här får du veta mer om tandblekning hos GADD. Alla har vi olika grundfärg på våra tänder. Den kan vara mer eller mindre vit och skifta i gult, brunt, blått eller grått. En väl genomförd blekning kan ge dig vitare tänder och ett härligt leende men ibland kan det räcka med att en tandhygienist putsar dina tänder. Tänk på det.

Osäker tandblekning

Hos oss får du hjälp med att göra behandlingen på rätt sätt. Undvika att falla för de så kallade TV- Shop blekningarna. Vi börjar med en bedömning av dina tänder och din mun före blekningen för att försäkra oss om att dina tänder är i gott skick och för att blekningen ska bli så bra som möjligt. Ditt tandkött ska vara friskt och beläggningar eller tandsten ska var borttaget. För att bleka dina tänder måste du vara över 18 år och inte vara gravid eller amma, enligt Läkemedelsverkets regler.


Klicka här för att se vår prislista

*Priserna är generellt satta och kan variera ifrån behandling till behandling.